mr. B. (Bisar) Çiçek

Bisar Çiçek heeft zich, na het behalen van zijn mastertitel aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, verbonden als juridisch medewerker bij Schouten Legal Advocaten vestiging Breda. De Rotterdamse mentaliteit is ook terug te zien in zijn werkwijze: hij is doorpakkend, schuwt niets en is altijd bereid om voor cliënten net een stap meer te zetten.

Verwacht wordt dat de beëindiging van Çiçek als advocaat in februari 2019 zal volgen. In het verleden heeft Çiçek verschillende werkzaamheden verricht in het bedrijfsleven en de politiek. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 is hij tevens raadslid in de gemeente Moerdijk. Door zijn ervaring als gemeenteraadslid kent Çiçek de processen en procedures in het bestuursrecht als geen ander.

Naast de dagelijkse strafrechtpraktijk houdt hij zich bezig met het bestuursrecht waarbij wordt geprocedeerd tegen besluiten van gemeenten en uitkeringsinstanties zoals het UWV.

Tijdens zijn studie heeft Çiçek veel kennis opgedaan omtrent de sluiting van panden in het kader van de Opiumwet en alles dat te maken heeft met drugsdelicten. Çiçek kan u in het Nederlands, Turks en Koerdisch te woord staan.