mr. B. (Bisar) Çiçek

Bisar Çiçek heeft zich, na het behalen van zijn mastertitel aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, verbonden als advocaat aan Schouten Legal Advocaten vestiging Breda. De Rotterdamse mentaliteit is ook terug te zien in zijn werkwijze: hij is doorpakkend, schuwt niets en is altijd bereid om voor cliënten net een stap extra te zetten.

In het verleden heeft Çiçek verschillende werkzaamheden verricht in het bedrijfsleven en de politiek. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 is hij tevens raadslid in de gemeente Moerdijk. Door zijn ervaring als gemeenteraadslid heeft Çiçek op vele vlakken ervaring opgedaan en kent hij de processen en procedures in het bestuursrecht als geen ander.

Naast de dagelijkse strafrechtpraktijk houdt hij zich bezig met het bestuursrecht waarbij wordt geprocedeerd tegen besluiten over uitkering of toeslagen bij verschillende overheden en instanties, zoals gemeenten, de Belastingdienst, het UWV, de Sociale Verzekeringsbank en DUO.

Tijdens zijn studie heeft Çiçek veel kennis opgedaan omtrent de sluiting van panden in het kader van de Opiumwet en alles dat te maken heeft met drugsdelicten, zowel straf- als bestuursrechtelijk. Çiçek kan u in het Nederlands, Turks en Koerdisch te woord staan.